Trailertrucking

Voor onze opdrachtgever DB-Schenker in Ede rijden we wekelijks ritten naar o.a. Zweden, Finland, Duitsland, Belgie en Noord-Frankrijk. Dit doen we met 2 van onze voertuigen maar als er meer behoefte is kunnen we flexibel een voertuig extra inzetten.

Fijnmazige distributie

Ook voor DB-Schenker in Ede rijden we met een vijftal voertuigen fijnmazige distributie op een aantal vaste routes. Zo rijden we bijvoorbeeld vaste routes op o.a. Brabant, Rotterdam, Zuid Holland en de Veluwe. Onze voertuigen zijn allen uitgerust met een ADR pakket, boordcomputer en natuurlijk de schoonste motoren waarbij we alle stadscentra kunnen bereiken.

Transport van Levensmiddelen

Voor onze opdrachtgever Kuehne + Nagel rijden we met een viertal voertuigen vanuit onze standplaatsen Raamsdonksveer en Nieuwegein levensmiddelen naar de verschillende retailbedrijven in Nederland. Denk hierbij aan distributiecentra van Albert Heijn, Jumbo, C1000 en Plus. Maar ook groothandels zoals Makro, Hanos en Horesca. Kuehne + Nagel zorgt voor de in en uitslag vanuit haar distributiecentra, wij zorgen dat de transporten plaatsvinden, op tijd en op de juiste plaats.

Overige diensten

Verder rijden we met een aantal voertuigen diverse lijndiensten voor onze opdrachtgever TNT in Duiven. Dit zijn ritten die plaatsvinden tussen de verschillende depots van TNT. Veelal zijn dit postpakketten en kleine diverse zendingen.

 
 
©Offka 2012