De sleutels van de vierde DAF FT CF85.360 uit een serie van vier trekkers zijn door de heer Robert Pol, verkoper bij EBAG Trucks Ede B.V., overhandigd aan de heer Walter Busser, directeur van Busser Logistiek BV in Bennekom. De nieuwe DAF’s zijn aangeschaft als vervanging en worden o.a. ingezet voor de binnenlandse distributie van de firma Schenker in Ede.

Voor deze firma rijden dagelijks vijf trekkers en tevens een tweetal trekkers voor het internationale vervoer op Scandinavië en de Benelux.

Ook verzorgt Busser Logistiek BV het vervoer van levensmiddelen voor Kuehne+Nagel vanuit de distributiecentra in Raamsdonksveer en Nieuwegein naar de landelijke distributiecentra van de supermarktketens en het groupagevervoer

 

 

De heer Gert Busser samen met de zonen Gerhard en Walter bij de vierde DAF FT CF85.360 trekker uit een serie van vier trekkers.

binnen Nederland voor TNT naar het grote logistiekeentrum in Duiven, waarvoor ook avondritten worden gereden. Het wagenpark van Busser Logistiek BV bestaat uit 12 trekkende eenheden.

Busser Logistiek BV een familiebedrijf met een sterk gevoel voor service en kwaliteit
In 1954 startte Gert Busser samen met zijn broers Busser Logistiek BV in Bennenkom. In 1996 is het transportbedrijf binnen de familie gesplitst en is Busser Logistiek BV een feit. De aandelen van het bedrijf zijn in 2008 overgenomen door Walter Busser. Samen met broer Gerhard, die het onderhoud van het wagenpark beheert en tevens chauffeur is, hebben zij het bedrijf, samen met 18 gemotiveerde werknemers, uitgebouwd tot een gewaardeerde transportonderneming waar service

 

en kwalieit hoog in het vaandel staan. Dagelijks vervoert Busser Logistiek BV een stroom van goederen binnen Nederland en internationaal naar de landen Zweden, Noord-Duitsland en Frankrijk. De gedegen interne opleiding en de ondersteuning aan de chauffeurs dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van Busser Logistiek BV voor de opdrachtgever.

De samenwerking tussen Busser Logistiek en de Dealer EBAG Trucks Ede is uitstekend
Het dagelijks onderhoud aan de voertuigen verricht Busser Logistiek BV zoveel mogelijk zelf. Voor groot onderhoud maakt zij gebruik van de dealer. De goede samenwerking, het constant meedenken en een prima prijs/kwaliteitsverhouding zijn extra positieve pluspunten van de dealer voor Busser Logistiek BV.

 
 
©Offka 2012