Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Activiteiten

Fijnmazige distributie

Voor een grote opdrachtgever rijden we dagelijks met 5 a 6 auto’s vaste routes in Nederland. Afhankelijk van de drukte hebben ze dagelijks zo’n 25 tot 30 adressen, waarbij goed materiaal zeer belangrijk is. De chauffeurs beschikken allemaal over een vrachtwagen met de hoogste milieu eisen, dit in combinatie met een cityoplegger met stuuras, een elektrische pompwagen om het werk zo licht en efficiënt mogelijk voor de chauffeur uit te voeren en laadklep om de smalle adressen in woonwijken en binnensteden te kunnen bevoorraden. Verder beschikken deze chauffeurs over de benodigde diploma’s en ADR certificaten, waarbij ook het vervoer van gevaarlijke stoffen geen probleem is.

Vervoer van Levensmiddelen

Voor een aantal klanten in de retailsector rijden we met een aantal auto’s dagelijks uiteenlopende ritten naar de verschillende retailkanalen in Nederland. Zoals distributiecentra van Albert Heijn, Jumbo en Plus, maar ook kleinere groothandels. Door middel van het combineren van ritten van verschillende klanten in deze sector proberen we de lege kilometers voor onszelf en voor de klant tot een minimum te reduceren, waardoor we ook nog eens milieu bewust bezig zijn, een schone zaak!

Deze auto’s zijn allen voorzien van licht geïsoleerde kastenopleggers, de ideale voertuigen om droge kruidenierswaren mee te vervoeren.

Overige diensten

Verhuur van truck met chauffeur. Voor opdrachtgevers verhuren wij op lange of korte termijn truck met chauffeur, al dan niet ook nog met eigen oplegger. Hierbij kunnen we flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten doordat klanten steeds meer te maken krijgen met fluctuaties in de markt. Denk hierbij aan piekmomenten door bijvoorbeeld feestdagen. Vraag naar de mogelijkheden.

Enkele klanten

Wij maken dagelijks ritten voor onze vaste klanten.
Voor zowel korte als lange ritten zijn wij vertrouwd partner!