Neem contact op

Historie

Het familiebedrijf “Busser” kent al een lange geschiedenis in het transport. In de jaren veertig werkte dhr G.J. Busser bij het Bennekomse veetransportbedrijf Van Silfout.In 1954 kreeg hij de mogelijkheid het bedrijf over te nemen. Samen met zijn oudste zoon Klaas durfde hij de stap te maken. Met twee oude Chevrolets van Van Silfout zijn ze begonnen onder de naam:”G.J.Busser & zoon veetrans-portbedrijf”.

Later in 1957 kwam zijn zoon Gert in de zaak en in 1962 volgde zoon Cees. Het bedrijf was toen nog altijd gevestigd midden in het dorp maar in 1987 werd het nieuwe pand aan de rand van Bennekom op het industrieterrein opgeleverd.

Eind 1995 wordt Busser Transport b.v. opgesplitst. Broer Gert heeft in dat jaar zijn aandelen verkocht om vervolgens in goede harmonie zelfstandig verder te gaan. In januari 1996 is Busser Logistiek b.v. een feit.

Gert heeft twee zonen. Gerhard is was al werkzaam in het bedrijf en Walter volgde in 2000. Anno 2019 hebben we een gezond renderend bedrijf met twaalf voertuigen en negen getrokken voertuigen.